Welkom bij Auto Service Kloosterman!
Wij staan voor service en kwaliteit!

Autobedrijf in Mijdrecht voor iedere auto

Op zoek naar een autobedrijf in Mijdrecht waar kwaliteit en een betaalbare prijs samengaan? Ongeacht welke auto u bezit; bij ons bent u aan het juiste adres! U kunt bij ons andere terecht voor reparatie, onderhoud, storingen, inbouwen van accessoires of aircoservice. Daarnaast bieden wij u de voordelige mogelijkheid aan voor een all-in-pakket. Wilt u daar meer over weten? Informeer naar de mogelijkheden wanneer u uw auto laat repareren of onderhouden. Wanneer u uw auto ter reparatie of onderhoud bij ons brengt krijgt u altijd een gratis leenauto ter beschikking. U hoeft zelf alleen maar de brandstof te betalen. En wist u dat wij ook Saab specialist zijn? Wij zijn Saab master technician gediplomeerd waardoor u ervan verzekerd bent dat het onderhoud van uw Saab bij ons autobedrijf in Mijdrecht in goede handen is.
Contact opnemen


 
Autobedrijf in Mijdrecht heeft een team van ervaren technici

Als autobedrijf in Mijdrecht kunnen wij ieder model repareren. Dit komt omdat ons team bestaat uit hoogopgeleide en ervaren technici. Daarnaast beschikken wij over de juist apparatuur om de autoreparaties goed uit te kunnen voeren. Werkt de koppeling of de rem van uw auto niet meer naar behoren? Dan weet u vanaf nu dat u deze langs kunt brengen bij ons autobedrijf in Mijdrecht. Onze technici zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt! Naast reparaties en onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor het inbouwen van accessoires of het vervangen van banden. En heeft uw auto een poetsbeurt nodig? Ook dit nemen wij u graag uit handen! Maak een afspraak door te bellen naar 06-52548088.


 

Afspraak maken
Autobedrijf in Mijdrecht verzorgt de APK van uw auto

Mist er niet een service in het rijtje? Ja natuurlijk, de APK voor uw auto! Dat is een dienst die niet in ons rijtje kan ontbreken. Wij verzorgen als garage in Mijdrecht ook graag de APK. Het is namelijk wettelijk verplicht om deze te laten uitvoeren zodat u veilig kunt blijven rijden. Tijdens een APK keuring letten wij op drie onderdelen, namelijk: verkeersveiligheid, milieu en de registratie. Aangezien de APK een momentopname is, is het van belang om uw auto regelmatig te laten onderhouden. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar: 06-52548088. Dan maken wij zo spoedig mogelijk een afspraak die in uw agenda past.
 

Contact opnemen